[-]
آخرین ارسالی ها
خرید آنلاین میوه
شروع کننده:eh3an2010 آخرین پست توسط:eh3an2010 پاسخ ها:0 طراحی سایت Web design نمایش ها:16 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
رییس اتحادیه فروشندگان لاستیک و روغن موتور// مشکلی در بازار تایر و روغن موتور نیست
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:13 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
همزمان با دهه مبارک فجر طرح همراه با مشتریان در نمایندگی‌های ایساکو کلید خورد
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:12 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
قطعه‌‌سازان به‌زودی با ارتش وارد مذاکره می‌شوند
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:26 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
تعمیرگاهی به وسعت یک شهر//اولین نسخه اپلیکیشن اتواَپ منتشر شد
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:28 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
ایرانول روغن موتورسیکلت«موتورو» به بازار عرضه کرد
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:32 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
ضرورت استفاده خودروسازان از ظرفیت قطعه‌سازان داخل
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:23 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
لزوم نظارت سازمان حمایت بر بازار لوازم یدکی// قیمت لوازم یدکی 20درصد کاهش یافت
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:30 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
تولیدکنندگان موتورسیکلت خواستار حذف اسقاط موتورهای فرسوده
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:33 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
کمبود لوازم یدکی و چالش خدمات پس‌ازفروش موتورسیکلت‌های جدید
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:20 زمان:۱۱-۲۴-۱۳۹۷
جهت حرکت: - سرعت: - (توقف | حرکت) - بارگذاری مجدد


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر ظروف استیل، تفلون و ... بر غذا
نویسنده پیام
amanda آفلاین
Administrator
*******

ارسال‌ها: 2,957
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 1
ارسال: #1
تاثیر ظروف استیل، تفلون و ... بر غذا
در مطلب قبلی در مورد تاثیر ظروف آلومینیومی و مسی بر کیفیت غذا، در حین
پخت یا نگهداری آن برایتان صحبت کردیم. حال تاثیر سایر ظروف را برایتان می
گوییم.


1- ظروف استیل:

این ظروف از تركیب آهن و
فلزات دیگر ساخته شده اند و بسیار با دوام و در مقابل فرسودگی مقاوم اند.
این ظروف حاوی كروم، نیكل، مولیبدن و تیتانیوم هستند كه به ظرف حالت سختی
می دهند و آن را در مقابل آسیب ناشی از حرارت بالا، خراشیده شدن و ساییده
شدن مقاوم می سازند.ظروف استیل حرارت را به طور یكنواخت منتقل نمی كنند و
غذا را باید مرتب در آنها هم زد تا یكنواخت حرارت ببیند. برای انتقال بهتر
گرما به ته بیشتر این ظروف لایه آلومینیومی یا مسی می دهند. تولید كنندگان
این ظروف هشدار می دهند كه غذاهای اسیدی(مثل گوشت ،گوجه فرنگی،آلو ،چغندر و
...) و نمكی برای مدت طولانی در ظروف استیل نگهداری نشوند. این مطلب
برگرفته از سایت لیوان کاغذی است .

2- ظروف نچسب:

اگر
چه پوشش این ظروف با خراشیدن یا سائیدن كنده می شود، ولی سازمان غذا و
دارو تائید كرده كه این ذرات بدون تغییر از بدن عبور می كنند و دفع می شوند
و خطری برای سلامتی ندارند.ظروف نچسب تنها وقتی مضر می شوند كه تا دمای
بالاتر از 350 درجه ی سانتیگراد یا 650 درجه ی فارنهایت حرارت داده شوند.
این هنگامی رخ می دهد كه یك ماهیتابه خالی روی شعله گذاشته شده است. در این
حالت لایه ی نچسب، دودی آزاد می كند كه سمی و آزاردهنده است. البته از
دودی كه روغن های معمولی روی حرارت ایجاد می كنند، كمتر سمی است.

3- ظروف ملامین:

این
ظروف باید دارای مهر استاندارد باشد، در غیر این صورت ممكن است از كربنات
كلسیم در تهیه آن استفاده شده باشد كه كاملا خطرناك است. ظروف ملامینی
تقلبی اغلب سبك می باشند. جهت براق نمودن ظروف ملامین از پوشش گلیزر
استفاده می شود كه در صورت مناسب نبودن یا استفاده طولانی مدت، ممكن است
آسیب ببیند.

4- ظروف پیركس:

بسیاری از ظروف
پیركس مخصوص مایكروویو هستند و می توانند بدون خطر در مایكروویو به كار
برده شوند. بعضی حتی روی گاز هم می توانند گذاشته شوند. با این وجود باید
از تماس مستقیم این ظروف با المنت های برقی و حرارت مستقیم خیلی زیاد
اجتناب كرد. ظروف پیركس حرارت را به خوبی، ولی به طور غیر یكنواخت منتقل می
كنند. این ظروف برای پخت و پز در فر و نگهداری مواد غذایی مناسب اند، با
غذاهای اسیدی واكنش نمی دهند و تمام انواع غذاها را می توان به شكل بی خطر
در آنها پخت. اما برای استفاده روی گاز، باید مرتب غذا را در آن هم زد تا
حرارت یكنواخت منتقل شود.

5- ظروف یك بار مصرف:

در هنگام استفاده از ظروف یك بار مصرف باید به علامت اختصاری كه در كف ظرف حك شده است، توجه كرد:

استفاده
از ظروف پلی اتیلنی (PE) و پروپیلینی(PP) كه به رنگ سفید می باشند و عمدتا
برای بسته بندی و نگهداری محصولات لبنی، روغن و سركه به كار می روند، برای
مواد غذایی گرم و مرطوب بلامانع است.

استفاده از ظروف پلی
استایرنی فوم دار (EPS) و ظروف پلی استایرنی سفید رنگ (HIPS) برای مواد
غذایی گرم و مرطوب مشكلی ایجاد نمی كند، ولی برای نگهداری مواد غذایی داغ
مثلا با دمای 140 درجه ی سانتیگراد نامناسب است.

استفاده از ظروف پلی استایرنی شفاف(GPPS) تنها برای نوشیدنی های سرد مناسب است و برای مواد غذایی داغ مثل چای و قهوه مناسب نمی باشد.
۱-۲۰-۱۳۹۶ ۰۶:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان