[-]
آخرین ارسالی ها
طراحی سایت تجاری
شروع کننده:eh3an2010 آخرین پست توسط:eh3an2010 پاسخ ها:0 طراحی سایت Web design نمایش ها:3 زمان:امروز
راهنمای خرید اینترنتی عینک آفتابی
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:22 زمان:۵-۲۲-۱۳۹۷
طراحی سایت مشابه دیوار
شروع کننده:eh3an2010 آخرین پست توسط:eh3an2010 پاسخ ها:0 طراحی سایت Web design نمایش ها:22 زمان:امروز
چه راه کارهایی در افزایش رشد هوش کودک موثر است
شروع کننده:koodakdana آخرین پست توسط:koodakdana پاسخ ها:0 پزشکی - سلامت و زیبایی Medical - Health and Beauty نمایش ها:54 زمان:۵-۱۷-۱۳۹۷
نام دامنه و تاثیر بر سئو
شروع کننده:eh3an2010 آخرین پست توسط:eh3an2010 پاسخ ها:0 طراحی سایت Web design نمایش ها:47 زمان:امروز
تعرفه جدید خدمات
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:1 عمومی General نمایش ها:75 زمان:۵-۲۲-۱۳۹۷
چند تفاوتی که بین شرکت های پر ثبت مسئولیت محدود و سهامی وجود دارد
شروع کننده:nire آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:63 زمان:۵-۲۲-۱۳۹۷
طراحی سایت پرسش و پاسخ
شروع کننده:eh3an2010 آخرین پست توسط:eh3an2010 پاسخ ها:0 طراحی سایت Web design نمایش ها:60 زمان:امروز
خدمات طراحی سایت
شروع کننده:eh3an2010 آخرین پست توسط:eh3an2010 پاسخ ها:0 طراحی سایت Web design نمایش ها:74 زمان:امروز
طراحی سایت هنری
شروع کننده:eh3an2010 آخرین پست توسط:eh3an2010 پاسخ ها:0 طراحی سایت Web design نمایش ها:78 زمان:امروز
جهت حرکت: - سرعت: - (توقف | حرکت) - بارگذاری مجدد


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario
نویسنده پیام
amanda آفلاین
Administrator
*******

ارسال‌ها: 2,524
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 1
ارسال: #1
مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario
در برنامه جدید پذیرش کارآفرینان شرایط جدیدی اعمال شده است که بطور مختصر بشرح ذیل می باشد :
• دارا بودن حداقل 800.000 دلار کانادا بعنوان دارایی خالص
• سرمایه گذاری حداقل 500.000 دلار کانادا (از همان 800.000 دلار دارایی خالص)
• ارائه یک طرح توجیهی (Business Plan) قابل قبول استان
• پیش بینی و نهایتا" ایجاد حداقل دو شغل در طرح توجیهی مربوطه
• حداقل 3 سال سابقه مدیریت یا مالکیت یک بیزنس در 5 سال گذشته

حداقل مدرک زبان مورد نیاز CLB5 می باشد که معادل IELTS5 است. (ارائه
مدرک مذکور بعد از پایان دوره ویزای کاری 2 ساله خواهد بود.)
نحوه پذیرش :
الف- نحوه پذیرش بصورت امتیازبندی می باشد، بدین معنی که متقاضیانی که دارای امتیازات بیشتری می باشند در اولویت قرار خواهند داشت.
ب-
در صورت احراز شرایط و کسب امتیاز لازم، ابتدا به متقاضی یک اقامت 2 ساله
کاری میدهند که در این مدت متقاضی موظف است طرح توجیهی خود را اجرا نماید.
ج- در صورت اجرای کامل طرح توجیهی مربوطه، استان انتاریو با اقامت دائم متقاضی موافقت خواهد نمود.
نکته : در زمان 2 سال اقامت کاری جهت اجرای طرح توجیهی، لازم است متقاضی در هر سال حداقل 9 ماه در استان انتاریو ساکن باشد.منبع : مهاجرت به کانادا 2017

جدول کلی امتیازات
• •
50. تجربه کاری
90. مبلغ سرمایه گذاری
20. تحصیلات و زبان انگلیسی
160. جمع کل
۷-۱-۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان