[-]
آخرین ارسالی ها
کسب در آمد عالی در فیس نما
شروع کننده:amanda آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:4 عمومی General نمایش ها:756 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
دستگاه تست cng
شروع کننده:zeyyynab20 آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:20 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
بالکن های شیشه ای
شروع کننده:zeyyynab20 آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:19 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
راه اندازی مرکز تماس
شروع کننده:mahroo456 آخرین پست توسط:mahroo456 پاسخ ها:0 امنیت و شبکه Security and network نمایش ها:16 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
ویدئو کنفرانس سیسکو چیست
شروع کننده:mahroo456 آخرین پست توسط:mahroo456 پاسخ ها:0 امنیت و شبکه Security and network نمایش ها:18 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
پالت پلاستیکی
شروع کننده:mahroo456 آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:22 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
پروفیل و اکسترود آلومینیوم چیست؟
شروع کننده:mahroo456 آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:18 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
راهبند
شروع کننده:mahroo456 آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:28 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
مراحل ساخت قالب اکستروژن
شروع کننده:mahroo456 آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:21 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
پالت چوبی
شروع کننده:mahroo456 آخرین پست توسط:amanda پاسخ ها:0 عمومی General نمایش ها:17 زمان:۱۲-۳-۱۳۹۶
جهت حرکت: - سرعت: - (توقف | حرکت) - بارگذاری مجدد


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario
نویسنده پیام
amanda آفلاین
Administrator
*******

ارسال‌ها: 2,517
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 1
ارسال: #1
مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario
در برنامه جدید پذیرش کارآفرینان شرایط جدیدی اعمال شده است که بطور مختصر بشرح ذیل می باشد :
• دارا بودن حداقل 800.000 دلار کانادا بعنوان دارایی خالص
• سرمایه گذاری حداقل 500.000 دلار کانادا (از همان 800.000 دلار دارایی خالص)
• ارائه یک طرح توجیهی (Business Plan) قابل قبول استان
• پیش بینی و نهایتا" ایجاد حداقل دو شغل در طرح توجیهی مربوطه
• حداقل 3 سال سابقه مدیریت یا مالکیت یک بیزنس در 5 سال گذشته

حداقل مدرک زبان مورد نیاز CLB5 می باشد که معادل IELTS5 است. (ارائه
مدرک مذکور بعد از پایان دوره ویزای کاری 2 ساله خواهد بود.)
نحوه پذیرش :
الف- نحوه پذیرش بصورت امتیازبندی می باشد، بدین معنی که متقاضیانی که دارای امتیازات بیشتری می باشند در اولویت قرار خواهند داشت.
ب-
در صورت احراز شرایط و کسب امتیاز لازم، ابتدا به متقاضی یک اقامت 2 ساله
کاری میدهند که در این مدت متقاضی موظف است طرح توجیهی خود را اجرا نماید.
ج- در صورت اجرای کامل طرح توجیهی مربوطه، استان انتاریو با اقامت دائم متقاضی موافقت خواهد نمود.
نکته : در زمان 2 سال اقامت کاری جهت اجرای طرح توجیهی، لازم است متقاضی در هر سال حداقل 9 ماه در استان انتاریو ساکن باشد.منبع : مهاجرت به کانادا 2017

جدول کلی امتیازات
• •
50. تجربه کاری
90. مبلغ سرمایه گذاری
20. تحصیلات و زبان انگلیسی
160. جمع کل
۷-۱-۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان